Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak

Lirik Lagu Nella Kharisma – Bojo Galak

Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak

Wes nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngepenake
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ra karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senadyan batinku ngempet ono njero dodo

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben seng omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene

Sunguh keterlaluan bojoku seng sak iki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben seng omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep neng ati
Di setel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing bagus dewe

Kuat dilakoni lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senadyan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben seng omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo seng galak
Yo wes ben seng omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nggango tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s