Lirik Lagu Jihan Audy - Kalah Cepet

Lirik Lagu Jihan Audy – Kalah Cepet

Jihan Audy - Kalah Cepet
sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten
ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang
suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang
tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang
sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten
ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang
suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang
tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang
sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten
Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s