Lirik Lagu Nella Kharisma – Ra Nyampek Tresnane

aku rumongso salah
ora ngerti yen mbok tresnani
nganti saiki sik tas tak getuni
nyapo biyene kowe
meneng wae ra gelem mengo
mergo tresnoku karo kowe podo

aku tresno kowe
jujur aku yo sayang kowe

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

gur iso kangen
gur katon katonen
mergo aku neng kowe
ra nyampek tresnane

aku rumongso salah
ora ngerti yen mbok tresnani
nganti saiki sik tas tak getuni
nyapo biyene kowe
meneng wae ra gelem mengo
mergo tresnoku karo kowe podo

aku tresno kowe
jujur aku yo sayang kowe

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

biyen nuruti isin
kate ngomong ra wani
jebule saiki kok sik tas tak getuni
basan kowe wis lungo
aku sik tas keroso
tresnaku gur kari cerito

gur iso kangen
gur katon katonen
mergo aku neng kowe
ra nyampek tresnane

ra nyampek tresnane
ra nyampek tresnane

Advertisements

Categories: Kord dan Lirik Lagu

Tags:

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s