Lirik Lagu Vita Alvia – Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun
duwe segudang welas

duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s