Lirik Lagu Kalah Cepet – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kalah Cepet – Nella Kharisma

kalah-cepet-nella-kharisma

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s