Lirik Lagu Nella Kharisma – Nonton Jaranan

Nella Kharisma – Nonton Jaranan

Kharisma – Nonton Jaranan

Nonton jaranan jogete jawa timuran

Ndelok bareng bareng konco kancane

Lincah luwes sigrak egolan solah tarine

Gawe gandurung kepincut para pemirsane

He rodok suwe jaranane rodok ngglele

Polahe bedigasan koyok kesurupan

Barongan celengan pentulan jejogetan

Cetar ceter pecut dedekne kesetanan

Tulat tulit srompet rancak tabuhe gendang

Jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang

Uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang

Pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

Jaranan kesurupan, mripate jelalatan

Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan

Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Nanging sing paling penting ayo diuri-uri

Ben jaranan iki ra diaku luar negeri

Tulat-tulite srompet rancak tabuhe gendang

Jaranan sing ndadi mambu menyan mangan kembang

Uga ana seng nylintut ning mburi njupuk gedang

Pancen macem-macem polah tingkahe jaranan

Jaranan kesurupan, mripate jelalatan

Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Jaranane kesurupan, nibo blek gelesetan

Njarak wedok-wedokan seng ndelok ono pinggiran

Nanging sing paling penting ayo diuri-uri

Ben jaranan iki ra diaku luar negeri

Nanging sing paling penting ayo diuri-uri

Ben jaranan iki yo tetep lestari

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s