Lirik Lagu Nella Kharisma – Suket Teki

Lirik Lagu Nella Kharisma – Suket Teki

kompilasi-the-rosta-via-vallen-nella-kharisma

aku tak sing ngalah

trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali
ora bakal bali

paribasan awak
urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu
ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s