Lirik Lagu Via Vallen – Bojoku Galak

Via Vallen - Bojoku Galak

wis nasibe kudu koyo ngene

nduwe bojo kok ra tau ngapenake

seneng muring, omongane sengak

kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan

ngerasake bojoku sing ra tau perhatian

nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak

yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah

nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati

tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone

senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

kliru sitik wae aku mesti diseneni

ameh dolan ro konco kok ora diolehke

senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso meneng

tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

di matamu aku iki ora tau bener

kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe

kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

abote nduwe bojo sing galak

lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati

nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

distel kendo wae, tak nikmati uripe

senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi

tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak

seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki

mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s