Lirik Lagu Nuri Melani – Wes Yo Rapopo

Lirik Lagu Nuri Melani – Wes Yo Rapopo

download.jpeg

aku pancen gelo
isih ora iso nrimo
yen kowe karo wong liyo
serba kecukupan bondo

ternyata cintamu, sebatas itu
ora sebanding karo pengorbananku

tak rewangi rino wengi nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe
tapi kowe malah milih wadon kae
sing tumpakanne mobil mercy

wes yo rapopo
senajan aku gelo
tapi aku kudu kuat
nahan roso tresno

sing keloro loro
wes yo rapopo
pancen loro

tak rewangi rino wengi nyambut gawe
ben iso nyenengke kowe
tapi kowe malah milih wadon kae
sing tumpakanne mobil mercy

wes yo rapopo
senajan aku gelo
tapi aku kudu kuat
nahan roso tresno

sing keloro loro
wes yo rapopo
pancen loro

ya sudahlah aku tunggu saja
sampai kau tahu ku mencintaimu
lahir dan batin
aku nrimo kowe, apa adanya

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s