Lirik Lagu Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

bok aku iki pengen curhat
atiku keroso njepat
ditolak dudo anak papat

mbok aku iki pengen nangis
golek bojo sampek ngemis
opo maneh pengen turis

nyawang koncoku dewe
kabeh wes podo nduwe
kari aku sing durung dirabine

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e

mbok aku iki pengen curhat
atiku keroso njepat
ditolak dudo anak papat

mbok aku iki pengen nangis
golek bojo sampek ngemis
opo maneh pengen turis

nyawang koncoku dewe
kabeh wes podo nduwe
kari aku sing durung dirabine

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s