Lirik Lagu Alvi Ananta – Perawan Kadaluarsa

Alvi Ananta – Perawan Kadaluarsa

aku wes tuwek tapi sek urung payu
mlaku mlaku golek jodo ora nemu
jare dukunku kudu sabar cah ayu
syarate yo mangan kembang macem pitu

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jare dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ra nemu
sing keroso malah senep wetengku

dadi omongan tonggo-tonggoku
perkoro aku perawan tuwek urung payu
keroso loro ning jero atiku
yen pas krungu omongane tonggoku

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jare dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ra nemu
sing keroso malah senep wetengku

aku wes tuwek tapi sek urung payu
mlaku mlaku golek jodo ora nemu
jare dukunku kudu sabar cah ayu
syarate yo mangan kembang macem pitu

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jare dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ra nemu
sing keroso malah senep wetengku

dadi omongan tonggo-tonggoku
perkoro aku perawan tuwek urung payu
keroso loro ning jero atiku
yen pas krungu omongane tonggoku

pikiran buntu, jodo ra nemu
tak lakoni sing jare dukunku
mangan kembang macem pitu, jodo panggah ra nemu
sing keroso malah senep wetengku

saikine aku pasrah marang Gusti Pangeran
yen wis wayahe mesti kecethukan
masio krungu akeh omongan sing penting uripku tenang
ra usah ngurusi omongane wong edan, ra usah ngurusi omongane wong edan
ra usah ngurusi omongane wong edan, ra usah ngurusi omongane wong edan

Advertisements

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s