Lirik Lagu Zaskia Gotik – Paijo ft RPH & Donall

Zaskia Gotik - Paijo ft RPH & Donall

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase

Ditinggal bojone

Minggat dadi tkw

Jare ben akeh duite

Paijo loro ati

Disirek bojone

Jarene ora kuat

Ngragati wedak pupure

Jo paijo opo kowe ra karoso

Sak bendino kowe dadi omongane tonggoh

Jo paijo opo kowe ra isin

Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo mbiyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Sak iki malah mbok siak siak e

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Opo mbiyen kowe ora kelingan

Naliko ngucap janji pas dadian

Jare bakal ngopeni sak lawase

Sak iki malah bok siak siak e

Kerjomu tura turu mongan mangan mrono mrene

dolan nanti la liyo mora pa kowe tombone

ra peduli bojomu seng kleleran neng omah

Durung mangan amergo ra iso tuku beras salah uwe

Paijo mumet ndase

Ditinggal bojone

Minggat dadi tkw

Jare ben akeh duite

Paijo loro ati

Disirek bojone

Jarene ora kuat

Ngragati wedak pupure

Paijo momet ndase

Ditinggal bojone

Minggat dadi tkw

Jare ben akeh duite

Paijo loro ati

Disirek bojone

Jarene ora kuat

Ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo paijo ditinggal ke bojone

Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Advertisements

Categories: Kord dan Lirik Lagu

Tags:

Tinggalkan Komentar Kamu dibawah ini,

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s