Lirik Lagu Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

Alvi Ananta – Pengen Curhat Mbok

bok aku iki pengen curhat
atiku keroso njepat
ditolak dudo anak papat

mbok aku iki pengen nangis
golek bojo sampek ngemis
opo maneh pengen turis

nyawang koncoku dewe
kabeh wes podo nduwe
kari aku sing durung dirabine

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e

mbok aku iki pengen curhat
atiku keroso njepat
ditolak dudo anak papat

mbok aku iki pengen nangis
golek bojo sampek ngemis
opo maneh pengen turis

nyawang koncoku dewe
kabeh wes podo nduwe
kari aku sing durung dirabine

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e

aku wes ra kuat pokoke mboke
pengen dirabine pokoke mboke
ganteng opo elek terserah mboke
sing penting nerimo opo eneke

aku wes ra tahan pokoke mboke
pengen ngerasakne kepiye enake
lancing opo dudo terserah mboke
sing penting iso cepet hak’e hak’e