Lirik Lagu Jihan Audy – Cerita Anak Jalanan

Lirik Lagu Jihan Audy – Cerita Anak Jalanan

best-jihan-audy

bapakku kawin lagi, ibuku seorang diri
jadilah aku begini, mata gelap ku bernyanyi
dimana uang, dimana lapar
dimana nasi, aku mencari kehidupan

mabuk ganja dan minuman itu pelarianku

banyak warna tinta di tubuhku, aku tersesat jalan
jadilah aku anak jalanan, jadilah aku cibiran orang di terminal

cerita anak-anak jalanan korban kemunafikan
tak ada masa depan yang mapan untuk diperjuangkan
kasih sayangnya yang diabaikan, kasih sayangnya yang dilupakan
di sini aku masih berdiri, di sini aku tetap bernyanyi di jalanan

bapakku kawin lagi, ibuku seorang diri
jadilah aku begini, mata gelap ku bernyanyi
dimana uang, dimana lapar
dimana nasi, aku mencari kehidupan

mabuk ganja dan minuman itu pelarianku
banyak warna tinta di tubuhku, aku tersesat jalan
jadilah aku anak jalanan, jadilah aku cibiran orang di terminal

cerita anak-anak jalanan korban kemunafikan
tak ada masa depan yang mapan untuk diperjuangkan

cerita anak-anak jalanan korban kemunafikan
tak ada masa depan yang mapan untuk diperjuangkan
kasih sayangnya yang diabaikan, kasih sayangnya yang dilupakan
di sini aku masih berdiri, di sini aku tetap bernyanyi di jalanan

Lirik Lagu Jihan Audy – Sayang

Lirik Lagu Jihan Audy – Sayang

best-jihan-audy

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali

sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu jerite atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu yo ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo opo pemujamu
cintaku tetap abadi

Lirik Lagu Jihan Audy – Kepaling

Lirik Lagu Jihan Audy – Kepaling

album-scooter-2018

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun

kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio
mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun