Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Mung Pelampiasan

Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Mung Pelampiasan

unnamed.jpg

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

mbiyen pancen aku percoyo ro omongmu
tok soyo suwe aku kok malah dadi ragu
dasare kowe pancen ora keno tak gugu
tak wenehi tulus ati malah kok bales keju

doremi tuturemi maen kempleng
tiwase tak enteni kok malah kesel dewe
atiku atimu ora biso menyatu
mending tak tinggal goyang wes kono sak karepmu

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

pupus atiku layu harapan dadi semu
ninggal janji ning ati mung tansah kok mblenjani
wangi wangine kembang raono ning atiku
mung kari siji aku kesel ro tumindakmu

cukup kepiye maneh ben kowe iso mari
obat jenuh awe menthol raiso ngobati
amergo siji iki iki masalah ati
dadi pelampiasan leh ngempet setengah mati

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

Lirik Lagu Nella Kharisma – Nyalakan Api Kehidupan

Lirik Lagu Nella Kharisma – Nyalakan Api Kehidupan

Nella Kharisma - Nyalakan Api Kehidupan

api cintaku yang membara
nyaris hilang dihempas badai prasangka
haruskah pasrah dan selalu mengalah
dari keinginan yang berbeda

cintaku putih hanyalah untukmu
takkan berubah sampai akhir dunia
namun kau tak pernah mengerti aku
menang sendiri

haruskah hidupku menurut mengalah mendengar apa katamu
sampai kapankah ku harus begini
mentari berikan sinarmu, biarkan terang hidup ini

nyalakan api kehidupan, hangatkan cinta yang membara
aaa mata hatiku ayunkan langkah pasti dalam cinta

haruskah hidupku menurut mengalah mendengar apa katamu
sampai kapankah ku harus begini
mentari berikan sinarmu, biarkan terang hidup ini

nyalakan api kehidupan, hangatkan cinta yang membara
aaa mata hatiku ayunkan langkah pasti dalam cinta
nyalakan api kehidupan, hangatkan cinta yang membara
aaa mata hatiku ayunkan langkah pasti dalam cinta

nyalakan api kehidupan, hangatkan cinta yang membara
aaa mata hatiku ayunkan langkah pasti dalam cinta

Lirik Lagu Nella Kharisma – Baper

Lirik Lagu Nella Kharisma – Baper

Nella Kharisma - Baper

Hooo heeeeyy

Adanya sesuatu
Yang membuat aku memikirkanmu
Dan tak mau berhenti
Yang membuatku teringat dirimu

Sudah coba tuk pendam
Simpan rasa di dalam hatiku
Tapi tak bisa diam
Bergejolak di dalam dadaku

Aku baper bawa perasaan
Aku baper karena dirimu
Aku baper bawa perasaan
Semuanya ini karena kamu

Adanya sesuatu
Yang membuat aku memikirkanmu
Dan tak mau berhenti
Yang membuatku teringat dirimu

Sudah coba tuk pendam
Simpan rasa di dalam hatiku
Tapi tak bisa diam
Bergejolak di dalam dadaku

Aku baper bawa perasaan
Aku baper karena dirimu
Aku baper bawa perasaan
Semuanya ini karena kamu

Sudah ku coba untuk melupakan
Tapi tetap saja selalu tak bisa
Ini tentang hati ini tentang cinta
Yang selalu bergejolak di dalam dada

Baper baper bawa perasaan
Baper baper bawa perasaan
Duuuduu,,, Duuuuu
hooo wuuo

Aku baper teringat dirimu
Ho,,,
Aku baper bawa perasaan
Aku baper karena dirimu

Aku baper bawa perasaan
Semuanya ini karena kamu
Aku baper bawa perasaan
Aku baper karena dirimu

Aku baper bawa perasaan
Semuanya ini karena kamu
Aku baper hoo woo yeah

Aku baper hoo huoo
Aku baper

Lirik Lagu Nella Kharisma – Suket Teki

Lirik Lagu Nella Kharisma – Suket Teki

kompilasi-the-rosta-via-vallen-nella-kharisma

aku tak sing ngalah

trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali
ora bakal bali

paribasan awak
urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu
ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sewates Angen

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sewates Angen

kompilasi-the-rosta-via-vallen-nella-kharisma

mung sewates angen, mung sewates angen
welas hang sun kudang-kudang, saikine yo wis ilang
hang sun karepaken, hang sun karepaken
mung ketemu ambi riko, masio mung bisikan beloko

sambangen tah isun, masio mung sedelo
sing kuat maning isun nahan kangen hang sun songgo
keliwat liwat kangen isun nyesek nong dodo
niat sun nglalekaken riko tapi sun sing biso

mung sewates angen, mung sewates angen
welas hang sun kudang-kudang, saikine yo wis ilang
hang sun karepaken, hang sun karepaken
mung ketemu ambi riko, masio mung bisikan beloko

sambangen tah isun, masio mung sedelo
sing kuat maning isun nahan kangen hang sun songgo
keliwat liwat kangen isun nyesek nong dodo
niat sun nglalekaken riko tapi sun sing biso

mung sewates angen, mung sewates angen
welas hang sun kudang-kudang, saikine yo wis ilang
hang sun karepaken, hang sun karepaken
mung ketemu ambi riko, masio mung bisikan beloko

Lirik Lagu Kalah Cepet – Nella Kharisma

Lirik Lagu Kalah Cepet – Nella Kharisma

kalah-cepet-nella-kharisma

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno
mung di simpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong
kalah cepet di saut uwong
telat ngomong tresno
cintamu di gondol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendem
yen wis getun sambat kalih sinten