Lirik Lagu Vita Alvia – Lilo

Vita Alvia – Lilo

isun lilo ngalah

timbang loro ati

ngaboti riko

sampe koyo gedigi

sing sepisan pindo

gawe sesek dodo

tegone riko

tego yo kari tego

seng kiro maning-maning

isun percoyo maning

sun wedi ati iki kepaling-paling

seng bakal maning-maning

piring wes dadi beling

nyawang riko ati sun wes kadung geting

isun lilo ngalah timbang loro ati

ngaboti riko sampe koyo gedigi

sing sepisan pindo gawe sesek dodo

tegone riko tego yo kari tego

seng kiro maning-maning isun percoyo maning

sun wedi ati iki kepaling-paling

seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling

nyawang riko ati sun wes kadung geting

seng kiro maning-maning isun percoyo maning

sun wedi ati iki kepaling-paling

seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling

nyawang riko ati sun wes kadung geting

seng kiro maning-maning isun percoyo maning

sun wedi ati iki kepaling-paling

seng bakal maning-maning, piring wes dadi beling

nyawang riko ati sun wes kadung geting